Folije Kemica

Kemica je vodeći, inovativni proizvodjač  –  visoke kvalitete,  materijala za digitalnu štampu, folije za katanje, folije za laminaciju, transfer folije  –   sa strogim fokusom na  reklamiranje i promociju.

-U ponudi imamo veliki izbor monomernih i polimernih folija za digitalnu štampu – Solventnim, ECO-solventnim, UV i Latex printerima.Proizvodi su premazani u zavisnosti od namjene (high performance dispersion or solvent based acrylic adhesives)  i isto tako su i prilagodjeni da odgovaraju kratkoročnim i dugoročnim  periodima, vanjskim ili unutrašnjim uslovima .  Mogu se nanijeti na ravne, zakrivljene i blago valovite povrsine.

-Njihove folije za katanje Tec Mark 3000 Gloss i Tec Mark 3100 Matt, visoko kvalitetne monomerne folije70µ, prilagodjene i za povrsine koje nisu glatke, sa vijekom trajanja (vanjski uslovi): 3-5 godina, dimenzije 50m x 1220mm.

-Takodjer u ponudi imamo i odličnu zaštitnu laminaciju, posebno protiv uticaja sredine, necistoce i sa visokim stepenom UV zaštite.

-Transfer folije – za brzi prenos kompjuterski isječenih slova i simbola.  Aplikacija se skida bez poteškoća. Visoka otpornost folije na istezanje obezbjedjuje precizno postavljanje. Ova montažna folija pogodna je za skoro sve poznate tipove sjajnih ili mat folija. U ponudi pored transfer  folija imamo i transfer papir.